خانه » فروشگاه » الکتروموتور » الکتروموتور تکفاز

در حال نمایش 12 نتیجه

فیلتر براساس قیمت:

فیلتر براساس وضعیت موجودی

فیلترهای فعال

صافی بر اساس امتیاز

الکتروموتور چینی تکفاز 1.5 اسب 1400 دور

قیمت اصلی ۴,۰۰۰,۰۰۰ تومان بود.قیمت فعلی ۳,۶۹۰,۰۰۰ تومان است.

الکتروموتور چینی تکفاز 0.75 اسب 1400 دور

قیمت اصلی ۳,۶۰۰,۰۰۰ تومان بود.قیمت فعلی ۳,۳۵۰,۰۰۰ تومان است.

الکتروموتور چینی تکفاز 1 اسب 1400 دور

قیمت اصلی ۳,۵۰۰,۰۰۰ تومان بود.قیمت فعلی ۳,۳۹۰,۰۰۰ تومان است.

الکتروموتور چینی تکفاز 0.5 اسب 1400 دور

قیمت اصلی ۲,۹۹۹,۰۰۰ تومان بود.قیمت فعلی ۲,۷۵۰,۰۰۰ تومان است.

الکتروموتور چینی تکفاز 3 اسب 1400 دور

قیمت اصلی ۶,۲۵۰,۰۰۰ تومان بود.قیمت فعلی ۵,۹۹۹,۹۹۹ تومان است.

الکتروموتور تکفاز 3 اسب 3000 دور

قیمت اصلی ۵,۲۰۰,۰۰۰ تومان بود.قیمت فعلی ۴,۹۹۹,۹۹۹ تومان است.

الکتروموتور تکفاز 2 اسب 3000 دور

قیمت اصلی ۳,۹۰۰,۰۰۰ تومان بود.قیمت فعلی ۳,۷۳۰,۰۰۰ تومان است.

الکتروموتور تک فاز 0.75 اسب 1400 دور 0.55 کیلووات ایمر IMER

قیمت اصلی ۳,۱۵۰,۰۰۰ تومان بود.قیمت فعلی ۳,۰۵۰,۰۰۰ تومان است.

الکتروموتور تک فاز نیم اسب 0.37kw ایمر IMER

قیمت اصلی ۲,۹۵۰,۰۰۰ تومان بود.قیمت فعلی ۲,۷۹۹,۰۰۰ تومان است.

الکتروموتور ایمر IMER تک فاز 3 اسب 1400 دور

قیمت اصلی ۵,۹۰۰,۰۰۰ تومان بود.قیمت فعلی ۵,۸۰۰,۰۰۰ تومان است.

الکتروموتور تکفاز 3 اسب 3000 دور ( IMER YC-100L-2 )

قیمت اصلی ۵,۱۵۰,۰۰۰ تومان بود.قیمت فعلی ۴,۹۵۰,۰۰۰ تومان است.

الکتروموتور تکفاز
در ادامه تمامی اطلاعات در مورد الکتروموتور تک فاز را در اختیار شما قرار میدهیم. برای مشاهده ادامه مطالب برای روی بیشتر کلیک نمایید. شما میتوانید برای دریافت مشاوره تخصصی رایگان و اطلاع از قیمت روز همه محصولات با بخش فروش آریاکوب تماس حاصل فرمایید.

فهرست عناوین
الکتروموتور تک فاز چیست؟
تفاوت الکتروموتور تک فاز و سه فاز
کاربرد الکتروموتور تکفاز
مشخصات الکتروموتور تکفاز
اجزای الکتروموتور تک فاز
ساختار استاتور
الکتروموتور تکفاز
ساختار روتور الکتروموتور تک فاز
دندانه های استاتور و روتور
روتور قفس سنجابی
خرید اینترنتی الکتروموتور تک فاز تفاوت الکتروموتور AC با DC

الکتروموتور تک فاز چیست؟

دینام اساساً به‌عنوان محرک مکانیکی صنعتی و حتی خانگی مورداستفاده قرار می‌گیرند. عمومی‌ترین این نوع از دینام‌ها با عنوان الکتروموتور جریان متناوب یا الکتروموتور القایی AC شناخته می‌شود که تقریباً برای استفاده در تمام‌کارهای مرتبط مناسب است. ایراد بزرگ دینام تکفاز این است که تا توان‌های محدودی تولید می‌شود.

در ایران حداکثر توانی که به فروش میرد 4 کیلووات تکفاز میباشد که باید توجه داشت این توان واقعی دستگاه نبوده و باید بررسی شود. اما برای بیش از این توان باید از الکتروموتور سه فاز استفاده نمایید. وسیله ای که یک الکتروموتور القایی تک فاز را راه اندازی می کند، آغاز گر نام دارد که تنها یک پیچه اضافی در استاتور می باشد. این پیچه که به آن پیچه استارت نیز می گویند می تواند دارای سوئیچ گریز از مرکز و همچنین خازن سری باشد.

زمانی که ولتاژ در منبع تغذیه برقرار شود جریانی که در پیچه اصلی ایجاد می شود به دلیل وجود مقاومت در پیچه اصلی ولتاژ تغذیه اصلی را با افت شدید مواجه کرده و در نتیجه ولتاژ به جریان بدل خواهد شد. در ادامه جریانی که در پیچه استارت وجود دارد با توجه به مقاومت استارت به ولتاژ تغذیه تبدیل می شود و به افزایش آن کمک می کند.

تفاوت الکتروموتور تک فاز و سه فاز
موتورهای جریان متناوب به‌صورت الکتروموتور تک فاز و الکتروموتور سه فاز ساخته می‌شوند. الکتروموتور تکفاز اغلب مصارف خانگی دارند و یا در صنایع کوچکی که برق تک فاز دارند الکتروموتور تک فاز کاربرد زیادی دارند، ولی الکتروموتور سه فاز بیشتر کاربرد صنعتی دارند و در توان‌های کم تا چند صد کیلووات ساخته می‌شوند.

ساختمان داخلی الکتروموتور تک فاز و الکتروموتور سه فاز تقریباً یکسان است. با این تفاوت که در الکتروموتور تک فاز گاهی از کلید گریز از مرکز استفاده‌شده است که در الکتروموتور سه فاز کاربرد ندارد. همچنین در دینام ها میدان مغناطیسی دوار محلی است که روتور در آن گردش می کند اما در الکتروموتور سه فاز این استاتور است که به طور معمول و به دلیل سه فاز بودن منبع تغذیه خود ، میدان مغناطیسی را ایجاد می کند. موتور تکفاز کلاچ دار در حقیقت دارای یک کلید گریز از مرکز هست که استارت موتور را با دو خازن شروع کرده و پس‌ از اینکه به دور نامی رسید، با چتر پلاتین یکی از خازن‌ها از مدار خارج می‌شود.

موتور تک فاز به سبب داشتن تجهیزات اضافی، از الکتروموتور سه فاز حجیم‌تر و گران‌تر می‌باشند و مقدار توان آن‌ها در مقایسه با الکتروموتور سه فاز مشابه کمتر است و ضریب توان کمتر از الکتروموتور سه فاز دارند. بنا به دلایل فوق از دینام تک فاز کمتر در صنایع بزرگ استفاده می‌شود، اما با توجه به اینکه اغلب کارگاه‌های کوچک صنعتی همچنان از برق تک فاز استفاده می‌کنند، الکترو موتور تکفاز همچنان پرمصرف است.

این خاصیت برای موتورهای تکفاز با گشتاور راه‌اندازی زیاد درست ‌شده است. به عبارتی اگر مورداستفاده شما از الکتروموتور تکفاز به‌گونه‌ای است که برای راه‌اندازی نیاز به گشتاور بالایی دارید (مثل استفاده از الکتروموتور تکفاز در بالابرها) ، باید از الکتروموتور کلاچ دار استفاده نمایید تا اینکه گشتاور راه‌اندازی اولیه را ایجاد کرده و باعث افزایش قدرت در استارت اولیه شود.

لوگوی موتوژن الکتروموتور الکتروژن الکتروموتور گوانگلو الکتروموتور کاجیلی

کاربرد الکتروموتور تکفاز
پاسخ: دینام دستگاه تراش ، الکتروموتور هواکش صنعتی ، دینام دمنده‌ها ، موتور ماشین لباسشویی ، ماشین ظرف‌شویی ، خشک‌کن و الکتروموتور آزمایشگاه‌ها عموماً تک فاز است و همچنین از این سری به همراه گیربکس صنعتی برای بالابرهای سبک ، نوار نقاله و جاهایی که خاصیت دینام با دور کم‌نیاز است استفاده می‌شود. به‌عنوان‌مثال یکی از موارد پراستفاده الکتروموتور تکفاز، برای بالابر مغازه است. ازآنجایی‌که بیشتر فروشگاه از بالابرهای تکفاز بهره می‌برند.

الکتروموتور تکفاز 3 اسب پوسته آلومینیوم دو خازن را می‌توان یکی از پرمصرف‌ترین موتورها دانست. البته خاطرنشان می‌کند که برای بالابرهای ساختمانی هم استفاده از موتور تکفاز با گیربکس حلزونی بسیار مشهور است. نوع کاربری دینام های القایی تک فاز متفاوت بوده و به نحوه طراحی آنها بستگی دارد.

با توجه به شیوه طراحی این الکتروموتور می توانند دارای کاربری های مختلفی از جمله: الکتروموتور فن ها، دمنده‌ها با نیاز به گشتاور استارت کم ، الکتروموتورهای دوره های کاری موقت مانند بازکننده ‌های درب گاراژها ، باشند. یک الکتروموتور تک فاز القایی برای کاربری هایی که دارای دوره های خاموش و روشن با سرعت بالا، مناسب است. این نوع از الکتروموتور ها دارای امتیازاتی ویژه تری نیز می باشند که به چند مورد مهم از آنها می پردازیم:

مثلا می توان درمورد نوع طراحی این دینام ها چنین گفت که به آسانی می توانند برای استفاده با کنترل کننده های سرعت دوران اصلاح شوند. همچنین طراحی آنها می تواند برای راندمان بهینه و ضریب توان بالا در بار نامی نیز اختصاصی شده باشند. الکتروموتور تکفاز سوئیچ گریز از مرکز ندارند پس در میان الکتروموتور موجود قابل اطمینان ترین نوع شناخته می شوند.

بهتر است بخوانید : راه اندازی موتورهای القایی سه فاز
مشخصات الکتروموتور تک فاز
الکتروموتور تک فاز پوسته چدن و موتور تک فاز پوسته آلومینیوم در یازار ایران وجود دارد. با توجه به جنس پوسته الکتروموتور ، توان الکتروموتور و مشخصه های دیگر قیمت الکتروموتور تک فاز متفاوت است. دسته بندی الکتروموتور های القایی عموما با توجه به دو پارامتر مهم صورت می گیرد که پارامتر های مورد اشاره تعداد پیچه ها که همان کلاف های استاتور هستند، می باشند.

انواع مختلف الکتروموتور براساس این پارامترها ، الکتروموتور تکفاز و الکتروموتور سه فاز می باشند. معمولا الکتروموتوری که بیش از بقیه رایج و مورد استفاده است الکتروموتور القایی تک فاز AC است. الکتروموتور تک فاز القایی با توجه به نامگذاری اش تنها یک کلاف و یا پیچه دارد و از یک منبع متناوب تک فاز تغذیه خود را انجام می دهد.

برای دریافت مشخصات کامل الکتروموتور تک فاز سایت آریاکوب راهکاری پیشنهاد می دهد که آن هم استفاده از دیتاشیت با کیفیت ساخته شده توسط کارشناسان فروش آریاکوب است. دیتاشیت موتور تکفاز برای برند های الکتروژن، موتوژن و بسیاری برند های دیگر در سایت آریاکوب موجود است. برای دریافت مشخصات بیشتر در مورد الکتروموتور تکفاز با کارشناسان فروش در تماس باشید.

روتور هایی که در الکتروموتور القایی تک فاز قرار دارند معمولا از نوع قفس سنجابی هستند. این الکتروموتورها قابلیت راه اندازی خودکار را ندارند. وقتی پیچه یا کلاف دینام تکفاز دارای جریان متناوب می شود که به منبع تغذیه خود متصل شود.

اجزای الکتروموتور تکفاز
اجزای مختلف الکتروموتور تک فاز
الکتروموتور های مختلف و همینطور الکتروموتور القایی AC دو بخش اصلی دارند؛

1- استاتور: که بخش ثابت بیرونی دینام به حساب می آید.
2- روتور: که بخشی است که موتور در آن گردش می کند.
در الکتروموتور بین استاتور و روتور به طور کارشناسی شده و دقیق، فاصله ای وجود دارد. معمولا در همه انواع الکتروموتور ها و الکتروموتور القایی AC جهت به گردش درآوردن روتور از یک میدان مغناطیسی دوار بهره گرفته می شود.

ساختار استاتور الکتروموتور تکفاز
چندین لایه نازکی که از آلیاژ آهن و سیلیسیم تشکیل‌شده باشد و در دیواره اطراف یک دینام قرار دارد، استاتور را ایجاد می‌کند. هسته یک استاتور دارای شیارهایی موازی هم است که درون این شیارها به‌وسیله سیم‌های روکش‌داری که به‌صورت سیم‌پیچ هستند، پرشده است. در ساختار استاتور قطعات آن مانند یک سر سیلندر توخالی به هم چفت و منگنه شده‌اند.

استاتورها کلاف‌هایی دارند که توسط هسته احاطه‌شده‌اند که این ساختار یعنی هسته و کلاف تشکیل یک آهنربای مغناطیسی برای کار کردن با منبع تغذیه را می‌دهد. کلافهای یک استاتور درکارکرد آن نقش مهمی دارند چرا که به منبع انرژی الکتریکی به طور مستقیم متصل‌اند.

بنابراین تعداد قطب‌هایی که در یک الکتروموتور القایی AC وجود دارد کاملاً به نحوه اتصال کلاف‌ها وابسته است. در صورت اتصال کلافها با منبع انرژی الکتریکی و برقراری منبع تغذیه در الکتروموتور AC و در نتیجه این عمل یک میدان مغناطیسی چرخنده تولید می شود.

سیم پیچی استاتور

ساختار روتور الکتروموتور تکفاز
چندین ورق نازک فولادی غیر متصل را در نظر بگیرید که در میان آن‌ها میله های مسی و آلومینیومی قرار داشته باشد، این ساختار، ساختار یک روتور در الکتروموتور القایی AC است. روتور قفس سنجابی یکی از انواع رایج روتور است که ساختار آن به این شکل است که میله‌های آلومینیومی و مسی در انتهای خود به شکل مکانیکی و الکتریکی توسط حلقه‌هایی به هم اتصال پیداکرده‌اند.

از آنجایی روتور از نوع قفس سنجابی دارای ساختاری ساده و با استحکام است، اکثر الکتروموتورهای القایی موجود از این نوع روتور در ساختار دینام بهره می برند. یاتاقان بخشی از روتور است که محل قرارگیری و نصب آن در دو انتهای محور روتور است؛ یاتاقان باعث می شود همواره یک طرف محور روتور جهت انتقال نیرو بلند تر از سمت دیگر باشد.

گاهی نیز ممکن است بعضی الکتروموتور ها در جهتی خلاف جهت انتقال نیرو دارای محوری فرعی جهت حسگر وضعیت محور و سرعت داشته باشند. روتور در الکتروموتور مانند هر وسیله مغناطیسی دیگری برای چرخش و یا حرکت به نیرویی نیاز دارد که در اینجا نیروی لازم جهت گردش از طریق گشتاور تولید شده به روتور منتقل می شود. معمولا قواعد کلی دوران برای تمامی روتورها یکسان است و به نوع آنها بستگی ندارد.

روتور

دندانه های استاتور و روتور
پاسخ: در دو بخش اصلی یک دینام یعنی استاتور و روتور دندانه‌هایی وجود دارد که نحوه قرارگیری آن‌ها حائز اهمیت است. به این صورت که دندانه‌های روتور باید طوری قرار گیرند تا در مقابل دندانه‌های استاتور بایستند.

این نحوه قرارگیری به دلیل جذب مستقیم مغناطیسی است که تنها در حالتی تولید می‌شود که دندانه‌های روتور و استاتور روبروی هم باشند. از آنجایی که بین استاتور و روتور، القای مغناطیسی وجود دارد و انرژی باید از روتور به استاتور منتقل شود، همواره یک فضای خالی میان این دو بخش مهم و اصلی الکتروموتور ها دیده می شود.

روتور قفس سنجابی در الکتروموتور
معمولاً هر نامی که بر روی وسیله‌ای نهاده می‌شود علت و یا پیشینه‌ای دارد که روتور قفس سنجابی نیز از این قاعده مثتثنی نیست. این روتور را ازاین‌جهت قفس سنجابی می‌نامند که هسته چند تکه استوانه‌ای آن دارای شکاف‌هایی موازی بوده و درون هر شکاف میله‌های رسانای مسی، آلومینیومی و آلیاژی قرار دارد.

این میله‌ها در انتهای خود به‌صورت دائم توسط حلقه‌هایی به یکدیگر اتصال کوتاه دارند. به‌طور مشابه در قفس سنجاب هم حلقه‌ای قرار می‌دهند و سنجاب با حرکت و دویدن بر روی آن باعث چرخش حلقه خواهد شد. به دلیل شباهت این دو وسیله به هم آن را روتور قفسه سنجابی می‌نامند.

روتور قفس سنجابی

خرید اینترنتی الکتروموتور تکفاز
برای انتخاب یک الکتروموتور و تصمیم به خرید و استفاده آن باید از امتیازات و مشکلات احتمالی آن مطلع باشیم. الکتروموتور AC نیز مزایایی دارد که خرید آن را مناسب‌تر جلوه می‌دهد. پایین بودن هزینه‌های نصب به دلیل سادگی نصب، قیمت مناسب دینام AC ، اتصال آسان به یک منبع تغذیه نظیر برق تک فاز و سه فاز و همچنین هزینه‌های نگه‌داری پایین در زمان مصرف ازجمله امتیازات اصلی و مهمی که این الکتروموتور به همراه خود دارد به‌حساب می‌آید.

در سایت آریاکوب سعی بر این است که برای خرید اینترنتی الکتروموتور تکفاز ، قیمت به روز الکتروموتور ارائه گردد. جهت خرید اینترنتی الکتروموتور و اطلاع از قیمت موتور تک فاز میتوانید با کارشناسان فروش در تماس باشید. در شهر مشهد و برای خرید های بالای 3 میلیون تومان ارسال رایگان انجام میشود.

بهترین برند های الکتروموتور تکفاز برای خرید
الکتروموتور تک فاز الکتروژن که یکی از برندهای تولیدکننده الکتروموتور تکفاز ایرانی به شمار میرود. انواع برند های موتور تک فاز چینی ، دینام تکفاز ترک و الکتروموتور تک فاز اروپایی امروزه از پر مصرف ترین دینام های جهان به شمار میروند. دینام تکفاز کایجلی یکی از معروفترین برندهای پر مصرف موتور چینی در ایران است.

تفاوت الکتروموتور القایی AC با دینام DC
الکتروموتور القایی AC در مقایسه با موتور DC به شکل ساده‌تری طراحی‌شده‌اند اما دو ویژگی که در الکتروموتور القایی AC وجود دارد باعث می‌شود برای طراحی و تعیین مشخصات این الکتروموتور، درک عمیق‌تر و حساب‌شده‌تری وجود داشته باشد.

این دو ویژگی عبارت اند از:

1- کنترل سرعت چرخش شفت خروجی الکتروموتور
2- کنترل گشتاور الکتروموتور

سوالات متداول در مورد الکتروموتور تکفاز
الکتروموتور تک فاز پوسته چدن بهتر است یا آلومینیوم؟
پاسخ: به طورکلی پوسته چدن استحکام بیشتر، مقاومت در برابر مواد خورنده و قابلیت تحمل فشار بیشتری دارند ولی برای استفاده در مناطق گرمسیر و مکان های گرم، الکتروموتور پوسته آلومینیوم توصیه شده و الکتروموتور پوسته چدن برای مناطق سردسیر کاربرد بیشتری دارد. الکتروموتور موتوژن به عنوان یک شرکت باکیفیت در تولید دینام تکفاز، در توان‌های زیر سه اسب موتور تکفاز رله‌ای و کلاچ دار پوسته آلومینیوم تولید می‌کند و همچنین موتور تکفاز 3 اسب پوسته چدن نیز فقط به‌صورت کلاچدار و محدود تولید کرده است.

علت اینکه الکتروموتور پس از روشن شدن به سرعت داغ می شود چیست؟
پاسخ: دلیل اصلی داغ شدن دینام بار بیش‌ازحد بر روی الکتروموتور است. با توجه به اینکه سطح مقطع و دور سیم‌پیچ هر الکتروموتور برای توان مکانیکی خاصی طراحی‌شده است، اگر بار زیاد از حدی بر آن وارد شود، به دلیل عدم همخوانی بین توان دینام و بار وارده، به‌سرعت داغ شده و احتمال سوختن الکتروموتور بالا می‌رود. لذا باید بار وارده را کم کرده و از الکتروموتور به‌عنوان دینام دائم کار استفاده نشود. البته برای اطمینان از این موضوع باید با آمپرمتر مقدار آمپری که دینام تکفاز مصرف می‌نماید بررسی شود.

پیچه استارت چه زمانی از حرکت باز می ایستد؟
پاسخ: پیچه استارت یک بخش مهم از الکتروموتور تکفاز است که در جایی متوقف خواهد شد و آن زمانی است که الکتروموتور به 75% از دور مجاز خود رسیده باشد؛ این عمل یعنی متوقف شدن پیجه توسط یک سوئیچ گریز از مرکز صورت می گیرد.

فعل و انفعالات مغناطیسی در الکتروموتور تک فاز به چه نحوی صورت می پذیرد؟
پاسخ: در الکتروموتور تکفاز پیچه اصلی و دستگاه استارت که شامل دو بخش پیچه کمکی و خازن هستند، طی فعل و انفعالاتی، میدان مغناطیسی پدید می آورند. این دو با کمک هم میدان برآیندی ایجاد می کنند که محور الکتروموتور گردش خود را از این میدان برآیند شروع می کند.

در چه شرایطی استفاده از دینام تک فاز ، مجاز است؟
پاسخ: معمولا یک الکتروموتور تک فاز فقط برای استفاده در کاربری های کمتر از 3 اسب بخار در نظر گرفته می شوند، البته دیده شده که این نوع از الکتروموتور در مقیاس های بیشتری نیز مورد استفاده قرار میگیرند که تنها در شرایط خاصی ممکن است.

بیشتر بخوانید: الکتروموتور 5.5 اسب تک فاز
طراحی و ساختار الکتروموتور القایی AC با فاز شکسته چگونه است؟
پاسخ: الکتروموتور القایی با فاز شکسته با دو نام دیگر استارت القایی و کارکرد القایی شناخته می شود. این نوع از الکتروموتور مانند نوع تک فاز دارای دو پیچه اصلی و استارت است.

در مقایسه این دو پیچه می توانیم بگوییم که در پیچه استارت سیم نازکتر و در دورهای کمتری جهت مقاومت بیشتری نسبت به پیچه اصلی، پیچیده شده شده است. تفاوت دیگر پیچه استارت با پیچه اصلی زاویه ای است که پیچه استارت در آن قرار می گیرد که کاملا متفاوت با پیچه اصلی است.این زوایه سبب شروع چرخش محور دینام می شود. پیچه اصلی اما دارای سیم ضخیم تری است که همیشه محور را در حالت آماده باش برای چرخش نگه می دارد.

شروع به حرکت الکتروموتور با فاز شکسته چگونه است؟
پاسخ: یک الکتروموتور القایی فاز شکسته برای شروع به کار نیازمند جریان زیادی است که معمولا 700 تا 1000% جریان نامی است، این در صورتی است که گشتاور آغازین تنها 100 تا 175 % جریان نامی است؛ همینطور گشتاوری که به صورت حداکثری تولید می شود چیزی حدود 250 تا 300 % جریان نامی می باشد.

از کاربری های مهم الکتروموتور القایی فاز شکسته به چند مورد اشاره کنید.
پاسخ: الکتروموتور سنگ سمباده های کوچک، دینام دمنده‌ها و فنهای کوچک و دیگر دستگاههایی که نیاز به گشتاور آغازین کم و نیاز به قدرت ?/?? تا ?/? اسب بخار، از جمله کاربری های مهم برای یک الکتروموتور القایی با فاز شکسته هستند. ذکر این نکته ضروری است که این الکتروموتور ها در کاربری هایی که نیاز به روشن و خاموش کردن های متوالی و یا نیاز به گشتاور بالا دارند به هیچ عنوان مناسب نیستند.

الکتروموتور تک فاز AC با استارت خازنی چیست و کارکرد آن چگونه است؟
پاسخ: برای شروع به کار یک دینام القایی فاز شکسته بین 700 تا 1000% جریان گشتاور نامی نیاز است که معمولا در دسترس قرار نمی گیرد، به همین دلیل این الکتروموتور برای شروع به کار با مشکل مواجه می شود.

برای اصلاح این مشکل خازنی سری به آن اضافه می کنند که تشکیل الکتروموتور جدیدی به نام الکتروموتور القایی با استارت خازنی می دهد. الکتروموتور القایی با خازن سری همانند الکتروموتور القایی با فاز شکسته زمانی که الکتروموتور 75% دور مجاز خود را زده باشد، توسط سوئیچ گریز از مرکز خود، پیچه استارت را از حرکت متوقف می کند.

نحوه طراحی الکتروموتور تک فاز AC با خازن دائمی اسپلیت به چه صورت است؟
پاسخ: در این نوع از دینام یک سری خازن سری به صورت دائمی به پیچه استارت متصل است این ساختار به این علت طراحی شده که پیچه استارت تا زمانی که محور الکتروموتور به سرعت چرخش نامی خود برسد، به صورت پیچه کمکی عمل می کند. خازن عملکرد اصلی باید توانایی کار مداوم و بدون توقف و خرابی را داشته باشد ؛ بنابراین این خازن نمی تواند توان استارت خود را برابر یک کیلومتر استارت خازنی تولید کند چون گشتاور استارت یک الکتروموتور القایی با خازن دائمی ، بسیار کم و چیزی حدود 30 تا 150% گشتاور نامی است.

نحوه راه اندازی الکتروموتور تک فاز خازن دائم چگونه است؟
پاسخ:جریان مورد نیاز برای راه اندازی یک دینام القایی تک فاز با خازن دائمی بسیار کم و به اندازه 200 % جریان نامی است.

الکتروموتور تکفاز AC استارت با خازن از چه اجزائی تشکیل شده است؟
پاسخ: این الکتروموتور برای شروع کار خود به گشتاور زیاد استارت نیاز دارد به همین دلیل دارای خازن استارتی در حالت سری با یک پیچه کمی می باشد. الکتروموتور استارت با خازن مانند الکتروموتور تک فاز با خازن دائمی، به علاوه وجود خازن استارت در حالت سری ، دارای خازنی که به طور دائم کار کند و پیچه کمکی ( بعد از شروع به کار دینام از مدار خارج می شود)، می باشد.